750 grammes
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15 août 2006

Sauce (yaourt et mangue)

MangomangopachMango Pachadi
Ingredients
1/2 tsp cumin seeds
1/2 tsp musturd seeds
2 tbsp grated coconut
1 unripe mango (finely chopped)
1 tsp salt
1 green chilli
1 tsp chopped ginger
2 curds (125g each)
1/2 tsp  cumin powder

For seasoning
1 tbsp grated coconut
1 tsp musturd seeds
1 dried red chilli
curry leaves
Method

Grind the first three ingredients into smooth paste & keep aside (2 tbsp cocounut, musturd & cumin seeds)
Cook mango in a cup of water with chilli & ginger.
Add the ground coconut paste. Stir well.
Remove from fire & let it cool.

Add churned curd & stir .
Heat oil in a pan. Splutter musturd seeds,curry leaves & 1 tbsp grated coconut.
When it turns golden brown add to the curd mixture.
Garnish with fresh curry leaves & cumin powder.
Serve with rice.

 

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Commentaires
A
Bonsoir<br /> Contente de savoir que vous êtes une passionnée de l'Inde. Je suis très nostalgique de mon pays.<br /> Un peu de patience, la traduction est en cours.
Répondre
D
bonsoir<br /> je découvre ce blog,j'adore l'inde et tout ce qui s'y rapporte,mais dommage que les recettes soient en anglais.
Répondre
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